Ανελκυστήρες Ατόμων

Κάθε τυποποιημένο σύστημα ανελκυστήρα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οφέλη. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάθε τύπο βασισμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες, ιδιαίτερες συνθήκες και αισθητικές προτιμήσεις σας.
Σας παρουσιάζουμε κάθε τύπο ανελκυστήρα με μία σύντομη περιγραφή και τα οφέλη του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ραντεβού με το ειδικευμένο προσωπικό μας.

i Home Lifts “Ο ανελκυστήρας για κάθε είδους κατοικία”
Κατηγορία ανελκυστήρων, όπου ο κινητήριος μηχανισμός βρίσκεται εντός του φρεατίου ή σε ειδικό διαμορφωμένο μεταλλικό ερμάριο αποφεύγοντας έτσι τη χρήση του χώρου του μηχανοστασίου.

Ηλεκτρομηχανικοί με Μηχανοστάσιο “Ο δημοφιλέστερος τύπος ανελκυστήρα!”
Έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης σε οποιονδήποτε τύπο κτιρίου, συμβατικών ή και μεταλλικών κατασκευών, ακόμη και εγκατάστασης εντός ειδικών και περιορισμένων χώρων, όπως ένα πλοίο.
Το μηχανοστάσιο τοποθετείται στο πάνω ή το κάτω μέρος του έργου.
Οι ανελκυστήρες αυτού του τύπου αποτελούν συστήματα μεταφοράς μεγάλων απαιτήσεων, δυνατοτήτων και ταχύτητας συνδυάζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ηλεκτρομηχανικοί χωρίς Μηχανοστάσιο “Ο πιο σύγχρονος τύπος ανελκυστήρα!”
Εγκαθίστανται συνήθως σε κτίρια με υψηλές απαιτήσεις μεταφοράς, μεγάλων διαδρομών, όπου η ταχύτητα είναι από τα σημαντικότερα ζητούμενα.
Ο κινητήριος μηχανισμός του βρίσκεται τοποθετημένος στο πάνω εσωτερικό μέρος του κλιμακοστασίου, ενώ ο πίνακας χειρισμού ελέγχου είναι ενσωματωμένος σε κάποιο χώρο παραπλεύρως, όπως το κάσωμα της πόρτας.
Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η υψηλή ταχύτητα, οι χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις λόγω χρήσης κινητήρα υψηλής απόδοσης PMSM χωρίς μειωτή και ο χαμηλός συντελεστής θορύβου λόγω της χαμηλής ταχύτητας περιστροφής.
Σχέδια Ενδεικτικού Τύπου:

(a) MRL V20 L  8 ATOMA 600KG
(b) MRL V20 U 8 ATOMA 600KG

 

v20 final (1)

Ηλεκτρομηχανικός Ανελκυστήρας V20 χωρίς Μηχανοστάσιο

“Η άμεση και εύκολη αναβάθμιση“. 

διαβάστε περισσότερα εδώ>> 

Υδραυλικοί με Μηχανοστάσιο “Ιδανική επιλογή για..”
μικρές ή μεσαίου μεγέθους κατοικίες, εργοστάσια και βιομηχανικές μονάδες με μικρές αποστάσεις μεταξύ των ορόφων.
Βασικά πλεονεκτήματα είναι η Εύκολη και Γρήγορη εγκατάσταση.
Η υδραυλική ισχύς χρησιμοποιείται σε κάθε είδους τέτοιο ανελκυστήρα. Η αντλία εντός της δεξαμενής λαδιού τροφοδοτεί το υδραυλικό υγρό στο πιστόνι του κυλίνδρου δίνοντας ώθηση στον ανελκυστήρα.
Οι συγκεκριμένοι ανελκυστήρες μπορούν να προσαρμοστούν και σε κτίρια με αυξημένες κυκλοφοριακές ανάγκες υπό την προϋπόθεση εγκατάστασης υδραυλικού συστήματος ελέγχου θερμοκρασίας.

Σχέδια Ενδεικτικού Τύπου:

(a) ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ 8 ΑΤΟΜΩΝ
(b) ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ 8 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Υδραυλικοί χωρίς Μηχανοστάσιο
Ανελκυστήρες με δυνατότητα ο κινητήριος μηχανισμός τους να βρίσκεται εντός φρεατίου ή σε ειδικά διαμορφωμένο μεταλλικό ερμάριο προς αποφυγή χρήσης του μηχανοστασίου.