η συνειδητή πράσινη επιλογή ενός υπερσύγχρονου ηλεκτροµηχανικού ανελκυστήρα, εξελιγμένης τεχνολογίας, υψηλής αισθητικής και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

Ένας ανελκυστήρας που προσφέρει χαμηλότερες δαπάνες σε ετήσια βάση, προσαρµοσµένος στις απαιτήσεις της εποχής για ενεργειακά πιστοποιηµένα κτίρια σύµφωνα µε τις προδιαγραφές της «BREEAM International».

Πως Δημιουργήθηκε ο V20..

Με την υπογραφή του Πρωτόκολλου του Κιότο το 1997 και τη θεσμοθέτηση του πλαισίου Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Πολιτικής, με απώτερο σκοπό τη μείωση των εκπομπών αερίων στο περιβάλλον, αναπτύχθηκε ένα σύνολο στόχων, το περίφημο 20-20-20 με χρονικό ορίζοντα το 2020. Οι στόχοι αυτοί αποτέλεσαν και την έμπνευση μας για την ανάπτυξη και δημιουργία του ανελκυστήρα V20!

Πρωτοπορώντας έτσι σε μια αγορά που εξακολουθεί να εφαρμόζει και να εγκαθιστά ενεργοβόρους υδραυλικής τεχνολογίας ανελκυστήρες, ο V20 επιτυγχάνει 40% εξοικονόµηση ενέργειας κατά τη λειτουργία του* και 60% όταν είναι σε στάση αναµονής λειτουργίας (Sleep Mode).

Πλεονεκτήματα V20

1

Πλήρης Εφαρμογή χωρίς Ειδικές Προδιαγραφές
O V20 είναι σχεδιασµένος ώστε να εφαρμόζεται και να ταιριάζει σε όλους τους τύπους κτιρίων ακόµα και για τις πιο απαιτητικές χρήσεις.

2

Περισσότερος Ωφέλιμος Χώρος
Με τον «V20» αξιοποιούµε στο µέγιστο τη σχέση φρεατίου/θαλάµου εξασφαλίζοντας περισσότερο ωφέλιμο χώρο για το υπόλοιπο κτίριο.

3

Εξοικονόμηση Ενέργειας & Μείωση Δαπανών
Επιτυγχάνουµε 40% εξοικονόµηση ενέργειας κατά τη διάρκεια λειτουργίας και 60% όταν θέτουµε τα εξαρτήµατα σε κατάσταση αναµονής sleep mode ή eco mode χρησιµοποιώντας κινητήρες χωρίς µειωτή (gearless).

4

Ταχύτερη Εξυπηρέτηση του Επιβατικού Κοινού
Ο εκσυγχρονισμός ενός υδραυλικού ανελκυστήρα σε ένα ενεργειακά αναβαθμισμένο ανελκυστήρα τεχνολογίας V20 χωρίς μηχανοστάσιο προσδίδει στο σύστημα ακόμα και 60% ταχύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς αυξάνεται η ταχύτητα κίνησης του ανελκυστήρα και ταυτόχρονα μειώνονται οι νεκροί χρόνοι.

5

Δυνατότητα Regeneration
Η δυνατότητα regeneration αυξάνει την αποτελεσματικότητα των ανελκυστήρων, εξοικονομώντας την ενέργεια που συνήθως χάνεται με τη μορφή θερμότητας. Η ενέργεια αυτή διατηρείται και μετατρέπεται σε άλλη μορφή ενέργειας όπως ηλεκτρική. Επίσης μειώνεται η εκπομπή ρύπων του συστήματος συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του ανάλογου εξοπλισμού.

6

Aθόρυβη κίνηση χωρίς κραδασµούς
Με τη νέα γενιά κινητήρων Permanent Magnet Synchronous Motors, o «V20» προσφέρει άνεση, ελαχιστοποίηση των θορύβων και των κραδασµών και απόλυτη ικανοποίηση αίσθησης κύλησης.

Καλύπτει τις Ενεργειακές Απαιτήσεις του BREEAM International

Smart Energy Pack

Αναπτύξαμε το V20 Smart Energy Pack με σκοπό την εύκολη μετατροπή των παλαιών ενεργοβόρων υδραυλικών ανελκυστήρων σε νέους εντελώς φιλικούς προς το περιβάλλον ανελκυστήρες V20.

Το V20 Smart Energy Pack μετατρέπει τα ξεπερασμένα υδραυλικά συστήματα ανελκυστήρων σε αναβαθμισμένης ενεργειακής κλάσης ηλεκτρομηχανικούς ανελκυστήρες V20 χρησιμοποιώντας με έξυπνο και οικονομικό τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της παλιάς κατασκευής.

Με το νέο προϊόν υπερέχουμε σε

  • οικονομία αφού επιτυγχάνουμε έως και 60% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τον υδραυλικό προκάτοχό του,
  • βελτίωση της απόδοσης στην ταχύτητα και αναβαθμίζουμε την ποιότητα κύλισης,
  • ενίσχυση ικανότητας ανύψωσης και τη δυνατότητα του ανελκυστήρα να ανταπεξέλθει σε πολύ μεγαλύτερα κυκλοφοριακά φορτία, στοιχείο πολύ σημαντικό στους απαιτητικούς ανελκυστήρες επαγγελματικής χρήσης,
  • μείωση  δραστικά του κόστους  ανταλλακτικών αφού στο νέο προϊόν δεν υπάρχουν αντλία, υδραυλικό λάδι, μπλοκ βαλβίδων και έμβολο. Στη θέση τους υπάρχει απλώς ένας σύγχρονος κινητήρας νέας γενιάς με σταθερούς μαγνήτες PMSM.Όλα τα παλιά εξαρτήματα ανακυκλώνονται μέσω πιστοποιημένης κατά ISO 14001 διαδικασίας.