Η Εταιρία > Προφίλ

124 Η Valsamidis A.T.E.A. αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας!

Κάθε νέο έργο αποτελεί για την ομάδα εργασίας μια νέα πρόκληση που πρέπει να έχει το αρτιότερο οικονομοτεχνικά αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Αποδεικνύουμε καθημερινά τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας για Ασφάλεια του επιβατικού κοινού, Tεχνολογική Υπεροχή, Άριστη Ποιότητα Υπηρεσιών και Προϊόντων και Εξαιρετική Εξυπηρέτηση!

Στην εταιρία μας Valsamidis Α.Τ.Ε.Α. καλύπτουμε κάθε ανάγκη μεταφοράς ατόμων ή φορτιών, οποιουδήποτε μεγέθους και βάρους και οποιασδήποτε κατασκευής, απλής ή  ειδικών απαιτήσεων.

Όποιος και αν είναι ο βαθμός δυσκολίας του έργου με την εκτεταμένη εμπειρία και την άρτια οργάνωσή μας εργαζόμαστε σε κάθε είδους οικοδομική βάση και με οποιοδήποτε δομικό υλικό.

imagesSS1KUO5E

Τα  εξειδικευμένα συνεργεία μας καθημερινά  εγκαθιστούν, συντηρούν  αλλά και εκσυγχρονίζουν συστήματα σε σπίτια και διαμερίσματα, εστιατόρια, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, βιβλιοθήκες αλλά και βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις.

Η πολυετής πείρα των άριστα καταρτισμένων εργαζομένων μας, έχει αναπτυχθεί μέσω εκπαιδεύσεων και κεντρικών συνεργασιών με εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας όπως η Blohm Voss Wert, θυγατρική της Thysen A.G..

Η εταιρία μας, πάντα πρωτοπόρος και αναγνωρισμένη ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των συστημάτων ανύψωσης, παρακολουθεί και εφαρμόζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου με έναν και μόνο στόχο…

την ασφαλέστερη και οικονομοτεχνικά άριστη πρόταση για την κάλυψη των αναγκών σας.

Οικονομικά Στοιχεία Χρήσης 2014

Οικονομικά Στοιχεία Χρήσης 2015